Spil op til dit bedste

Spil op til dit bedste

Følelser forhindrer dig i at spille op til dit bedste, ikke fornuft.

Spil op til dit bedste  – banebrydende koncept

Golf Mind Management er et banebrydende mentaltrænings-koncept. Banebrydende fordi, konceptet tager udgangspunkt, i en indgående forståelse af hvordan vores hjerne fungerer. I hjernen har følelser en central betydning. Det er nemlig i sidste ende, dine følelser der afgør, om du spiller op til dit bedste.

Kender du ikke dine følelser, og ved du ikke, hvordan du skaber, de følelser der støtter dig til at slå det slag, du har besluttet dig for, så spiller du reelt uden indflydelse. Sker det, er det dine følelser, der afgør resultatet af din runde, og det er ikke altid fornuftigt.

Golf Mind Management bygger på et solidt videnskabeligt grundlag, og er et supplement til din tekniske træning.

Formål – at du spiller op til dit bedste

Du spiller op til dit bedste, når du i konkurrence slår de samme slag, som du gør, når du træner. Lad mig give dig et eksempel. Hvis du til træning holer 9 ud af 10 puts indenfor 1 m, men kun holer 7 ud af 10 puts i konkurrence, så spiller du ikke op til dit bedste. Når det sker, er det ikke dine kompetencer den er gal med. Men at der er nogle følelser, der forhindrer dig i, at spille så godt som du gør til træning.

Mit formålet med Golf Mind Management er, at lære dig at håndtere de følelser, med det mål at du spiller op til dit bedste.

Med ”håndtere følelser” mener jeg, at du ved, hvad du føler og kender svaret på spørgsmålet: “Det jeg føler lige nu, understøtter det mig i, at spille op til mit bedste?”

  • Hvis svaret er ”Ja”, så slå til bolden
  • Hvis svaret er ”Nej” – så lærer jeg dig, hvordan du skaber de følelser, der understøtter dig i, at spille op til dit bedste.

Min metode sikrer dig effektiv og målrettet træning. Fordi jeg ved, hvordan hjernen fungerer, vil du udvikle dig hurtigere, end du tidligere har oplevet.

Målgruppe

Min målgruppe er de golfspillere, der har sulten og ambitionerne om at blive den bedste. Dem der har viljen og modet til, at gøre alt hvad der står i deres magt, for at blive bedre og nå deres mål..

Hvis du føler dig som en vinder, hvad tror du, det vil betyde for dine resultater?

Vil du vide, hvordan jeg kan hjælpe dig til at blive en vinder, så kontakt mig for en snak.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *