Sådan fungerer hjernen

The golf mind

Skab de følelser, der understøtter dig i, at slå det slag du vil slå.

Hjernens opbygning og funktion

Det banebrydende ved Golf Mind Management konceptet er, at det understøtter, den måde hjernen fungerer på.

99% af hvad der foregår i hjernen, er ubevidst. Det betyder bl.a., at når du først har lært noget, så kan du gøre det uden at tænke over det. Vores bevidsthed er til gengæld begrænset til 1%, og tommelfingerreglen er, at hjernen kun kan være bevidst om én ting af gangen. Er du ikke bevidst, så vil det være din underbevidsthed, og det som foregår der, der afgør, hvordan du slår til golfbolden.

Helt centralt er dine følelser, for det er i sidste ende, det du føler, lige inden du slår til golfbolden, der afgør, om du slår det slag, du har besluttet dig for. Tænk bare på hvordan du slår, hvis du føler selvtillid, og hvordan du slår, når du er nervøs, i tvivl eller irriteret?

Kender du ikke dine følelser, og ved du ikke, hvordan du skaber de følelser, der understøtter dig i, at slå det slag du har besluttet dig for, så spiller du reelt uden indflydelse. Sker det, er det dine følelser, der afgør resultatet af din runde, og det er ikke altid fornuftigt.

Hjernens funktion bestemmer

De inderste dele af hjernen er over 360 mio. år gammel. Det er i sidste ende hjernen, og den måde den fungerer på, der afgør din udvikling.

Jo bedre du bliver til at samarbejde med hjernen, jo hurtigere vil du kunne udvikle, ikke bare din mentale styrke, men også dine tekniske kompetencer. Her kan du læse mere om, hvordan du etablerer dette samarbejde – Grundloven.

Skab de følelser der støtter dig

Når du ved, hvordan hjernen fungerer, så kan du skabe, de følelser der støtter dig i, at slå det slag du har besluttet dig for.

Grundlæggende handler det om, hvilken adfærd du retter din opmærksomhed til, lige inden du slår til golfbolden. Disse opmærksomhedspunkter giver dig mulighed for at komme fra tvivl til commitment, fra usikkerhed til sikkerhed, fra irritation til accept og fra utålmodighed til tålmodighed.

Dette er blot et par eksempler på, hvordan du kan vende dårlige følelser til gode følelser. Et samarbejde med mig tager udgangspunkt i, de følelser du oplever, når du spiller.

Vend modgang til medgang – hurtigt

Jo større selvindsigt du har, jo større indflydelse spiller du med.

Kontakt mig for en snak, hvis du vil vide, hvordan du vender modgang til medgang, hvordan du skifter dårlige følelser ud med gode følelser, hurtigt.

Hvad vil det betyde for dig og dine resultater?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *