Become a winner

How to build a winning mindset

Sådan udvikler vi din mentale styrke, og får dig til at føle dig som en vinder

Vi lærer hinanden at kende

Når du samarbejder med mig, skal du ikke holde styr på min metode, den skal jeg nok lære dig.

For at skabe et udgangspunkt for vores samarbejde, laver jeg en kortlægning af din nuværende mentale styrke.

I denne samtale interesserer jeg mig for, hvorfor du spiller golf, hvilke mål du drømmer om at nå, din holdning til følelser og en række specifikke spørgsmål til din mentale styrke.

Når denne samtale er gennemført, har vi et overblik over dit nuværende mentale niveau og dine største mentale udfordringer.

Når vi har et overblik, lægger vi en plan

Når vi har dette overblik, lægger vi sammen en plan for din udvikling.

Det er helt individuelt, hvad der arbejdes med. Planen til den enkelte spiller skræddersyer jeg med udgangspunkt i deres mål og mentale niveau.

Erfaringsmæssigt, er, noget af de første andre arbejder med, at få indarbejdet min pre- og post-shot rutine samtidig med, at vi lægger de første brikker til spillerens target mindset. Der er også mange, der vælger at arbejde med at afdække roden til deres største mentale udfordringer, og hvordan de håndterer disse, når de opstår.

Men igen, det er helt individuelt, hvad der arbejdes med, og det er spilleren, der beslutter, hvad der skal trænes på.

Meget praktisk træning – lidt teori

Fordi min metode handler om at hjælpe dig med at udvikle ny adfærd, der får dig til at føle dig som en vinder, er mentaltræning med mig overvejende praktiske øvelser. Praktiske øvelser hvor du træner i at gøre noget nyt.

Samtaler om, hvad der foregår i dit hoved, når du træner, er selvfølglig en del af træningen, men jeg bruger ikke meget tid på teori. Den teori du har brug for, skal jeg nok formidle i takt med din udvikling.

Når du samarbejder med mig, vil du opleve, at jeg er med på driving rangen, går med på banen, når du spiller, at vi taler sammen over en kop kaffe eller online.

Er du sulten efter at blive en vinder

Er du sulten efter, at blive en vinder, eller er du nysgerrig efter at høre, hvordan et samarbejde kan skræddersys til dig, så kontakt mig for en snak.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *